Home Grădinița Iosif

Grădinița Iosif

ANUNȚ PENTRU TOȚI CEI INTERESAȚI:

Pentru o mai bună organizare managerială, Grădinița Iosif își suspendă activitatea educațională din anul școlar 2018-2019. Vom reveni cu detalii începând cu luna Mai 2019.

Grădinița Iosif

“Copilul trebuie învăţat să-şi folosească ochii, nu numai pentru a vedea, dar şi pentru a privi; urechile, nu numai pentru a auzi, dar şi pentru a asculta cu atenţie; mâinile, nu numai pentru a apuca obiectele, ci şi pentru a pipăi şi a le simţi.” – Viktor Lowenfeld


Copiii — generaţia de mâine, cei în care dorim să investim — au posibilitatea să frecventeze în cadrul fundaţiei “Oameni pentru Oameni”, grădiniţa cu program normal “Iosif”.

Înfiinţată în anul 2000, grădiniţa are deja o istorie frumoasă şi de succes, marcată de efortul de a oferi învăţământ prescolar de calitate la costuri accesibile.

Grădiniţa a primit în anul 2004  autorizaţie provizorie de funcţionare din partea Ministerului Educaţiei şi Cercetării, iar în 2013 acreditarea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP) din cadrul aceluiaşi Minister.

Grădiniţa funcţionează având deschise două grupe: Nivelul I (3-4 ani) şi Nivelul II (5-6 ani).

Grădiniţa îşi desfăsoară activitatea didactică după programa şcolară oficială specifică vârstei iar ca activităţi opţionale le oferim, cu acordul părinţilor, ore în care învaţă lucruri de baza în ce priveşte folosirea calculatorului şi limba engleză.