Home Grădinița Iosif

Grădinița Iosif

MOTTO: “Învăț azi ca să mă pot descurca mâine!”

 

Viziunea noastră: Credem în generațiile care, prin potențialul lor, pot schimba lumea şi ne dorim ca și copiii noștri să își dezvolte gândirea critică, capacitatea de a lua decizii și să devină cetățeni activi ai unei lumi multiculturale.

Misiunea noastră: Formăm o generație care să aibă valori și scopuri înalte, bazată pe moralitate, compasiune și responsabilitate. Ne propunem să îi educăm și să îi dezvoltăm pe copii din punct de vedere cognitiv, emoțional și relațional folosind metode creative și practice.

Website: Grădinița Iosif                Facebook: Grădinița Iosif

Copiii — generaţia de mâine, cei în care dorim să investim — au posibilitatea să frecventeze în cadrul fundaţiei “Oameni pentru Oameni”, grădiniţa cu program normal “Iosif”.

Înfiinţată în anul 2000, grădiniţa are deja o istorie frumoasă şi de succes, marcată de efortul de a oferi învăţământ preșcolar de calitate la costuri accesibile.

Grădiniţa a primit în anul 2004  autorizaţie provizorie de funcţionare din partea Ministerului Educaţiei şi Cercetării, având în prezent și acreditarea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), din cadrul aceluiaşi Minister.

Grădiniţa funcţionează având deschise două grupe:

  • Grupa mică (3-4 ani)
  • Grupa mijlocie (4-5 ani)

Taxe lunare:

  • 500 lei
  • 100 lei (transport)

Înscrieri: 074 453 03 70

Grădiniţa îşi desfăsoară activitatea didactică după programa şcolară oficială specifică vârstei, iar ca și activităţi opţionale oferim, cu acordul părinţilor, ore în care copiii învaţă lucruri de bază în ce priveşte folosirea calculatorului şi limba engleză.