Zlatan Damaris

Zlatan Damaris

Misionară BCBG în Columbia

Dumnezeu m-a chemat la lucrarea cu surzii în anul 2019. Tot El mi-a dat putere și curaj să-mi urmez vocația. Prin harul Lui, slujesc în Bogota, Columbia, primul termen fiind 2023-2025. Rolul meu specific aici este de mentor lingvistic și cultural, slujindu-i pe noii misionari în perioada lor de adaptare lingvistică și culturală ca mai apoi ei să se implice în traducere și consultare. Viziunea noastră este ca surzii să aibă acces la Cuvântul lui Dumnezeu în limba lor – limba semnelor – și ca acest Cuvânt să aducă roadă prin transformarea multor vieți!
Tamara

Tamara

Misionară BCBG în Africa

Slujesc în Juba, Sudanul de Sud, Africa, din anul 2018, fiind implicată în proiecte de traducere a Bibliei. Dumnezeu m-a chemat ca misionară în Africa oferindu-mi mai multe confirmări de-a lungul timpului, prin diverse situații și oameni, însă mesajul clar venit de la Dumnezeu, prin care eu am înțeles că trebuie să plec ca misionară în Sudanul de Sud, se găsește în Țefania 3:10.

“Dincolo de râurile Etiopiei, Îmi vor aduce daruri de mâncare închinătorii Mei, obștea Mea cea risipită.”

MISIUNE NAȚIONALĂ

OSCER

Viziunea

O mişcare națională de studenți creştini autentici care au impact în mediul academic şi în societate.

Misiunea

Ucenicizarea studenţilor din România.

Scopul

Glorificarea lui Dumnezeu prin lărgirea împărăţiei Lui printre studenţii din România.

OSCER este o asociaţie a studenţilor şi absolvenţilor evanghelici din unităţile de învăţământ liceeal şi superior, non-profit, apolitică şi interconfesională, fundamentată pe principiile eticii și moralei creştine.

Punem preț pe:

Facerea de ucenici / Creștere spirituală
Împărtășirea credinței
Conectarea cu universitatea
Colaborarea cu bisericile locale

Misiune Internațională

OM

Misiunea Noastră

Dorim să vedem comunități vii ale urmașilor lui Isus printre cei mai puțin evanghelizați.

Rolul OM-ului în trupul lui Cristos este de a motiva, dezvolta și echipa oamenii cu scopul evanghelizării lumii, precum și de a consolida și ajuta la plantarea bisericilor, în special în zonele puțin evanghelizate.  OM își desfășoară lucrarea în peste 100 de țări și pe bordul vaporului „Logos Hope”.  OM-ul este, în esența sa, o mișcare a lui Dumnezeu, formată din oameni care sunt complet predați lui Isus Cristos și poruncilor Lui. Mișcați de Duhul Sfânt, noi trecem granițe și lărgim limite. Ne dorim ca OM-ul să rămână o mișcare a lui Dumnezeu, absolut dependentă de El. Ne arătăm dependența de El prin supunerea față de Cuvântul Său și căutarea voii Lui în rugăciune.
„Declarați printre neamuri slava Lui, printre toate popoarele minunile Lui!” – PSALMII 96:3

MISIUNE INTERNAȚIONALĂ

Wycliffe România

Viziunea noastră

Cuvântul lui Dumnezeu în limba fiecărui popor.

Misiunea Noastră

În dependență de Dumnezeu, Wycliffe România creează un mediu favorabil colaborării în trupul lui Hristos pentru dezvoltarea mișcării de traducere a Bibliei, oferind fiecărui popor accesul la Cuvântul lui Dumnezeu în limba maternă.